Våre turer

Vi gir deg en unik fjordopplevelse! Turen tilpasses vær/vind og menneskene ombord. Fart og spennende historier i trygge rammer. RIB opplevelse med kystkultur og bakoversveis. Vi leverer i hele Oslofjorden. Vi henter deg der det er saltvann og brygge.
Ønsker dere å ankomme et av fjordhotellene med RIB? Fart og spennende historier på vei ut til destinasjonen. Vi leverer i hele Oslofjorden. Vi henter dere gjerne på hotellet langs fjorden og gir dere en unik fjordopplevelse! Ta kontakt med oss for fjordopplelse i forbindelse ditt bedriftsarrangement.
Dette er en av de mest spennende destinasjonene i Oslofjorden. Kanoner, miner, torpedoer, en undervannsmur og et skip på havets bunn.(Blücher) Bli med å se!
Vi gir dere en fantastisk fjordopplevelse ut til denne perlen. Ingenting er bedre enn å ankomme Villa Malla fra sjøen. Gjør ekstra stas på dere selv og bestill Mojito servert på brygga før middelhavsbuffé med Oslofjordens vakreste utsikt.
Bua er en fantastisk gammel sjøbod som fortsatt eies av en av de lokale fiskerne i Østfoldskjærgården. Like utenfor Hankø ligger Smaugstangen, her ligger Bua, en helt unik plass. Vi henter sjømat på fiskemottaket i Hvaler og deler spennende historier underveis. Sjømat og god drikke nytes utover kvelden.
Vi garanterer en rå felles opplevelse!
Vi kan levere til mange ulike produksjoner, ta kontakt.
Klar for eventyr?

Her kan du sende inn din forespørsel

Navn:
Telefonnummer:
E-post: *
Firmanavn:
Anledning:
Ønsker for tur:
Kommentar: