RIB

RIB er en forkortelse for Rigid Inflatable Boat. Altså en oppblåsbar båt med fast skrog. Dette er båter som er svært godt egnet til å manøvrere på sjøen på en sikker måte. Det faste skroget skjærer igjennom bølgene og pontongene demper sjøen som blir delt. Båten evner derfor å holde en høy fart og samtidig beholde komfort for mannskap og passasjerer. Dette er grunnen til at RIB er foretrukket fremkomst middel for Politi, Kystvakt og Forsvar, og for oss i RIB bransjen.

RIB i Oslofjorden er kortreist glede.  Planlegger du firmatur, kick-off eller kanskje utdrikningslag? RIB fra Oslo eller til Oslo gir et godt utgangspunkt for en opplevelsesrik dag. Vi kan bistå i planleggingsprosessen med forslag til destinasjoner langs fjorden

Båtene fyker gjennom vannet i 50 knop, så nærme vannet får man en fantastisk fartsfølelse, båtene har gode manøvreringsevner, vi viser dere med glede hva de er gode for. Båtene er laget for å gi unike opplevelser med sikkerhet som øverste prioritet. Vi deler alltid gode historier fra fjorden underveis så dere får en variert opplevelse.


Vi stiller med nødvendig sikkerhetsutstyr. Redningsvester, flytedresser, vindbriller og luer/votter ved behov.

RIB er laget for å gi unike opplevelser med sikkerhet som øverste prioritet. Vi tilpasser kjøringen om noen ønsker å ta det roligere og vi følger godt med på at alle har det bra underveis. De fleste får seg en svært positiv overraskelse.

Velkommen ombord!

 

Klar for eventyr?

Her kan du sende inn din forespørsel

Navn:
Telefonnummer:
E-post: *
Firmanavn:
Anledning:
Ønsker for tur:
Kommentar: