EVENTRIB eies driftes og eies av Nicolai Walle Wennersten via Walwen Drift AS.

Oppveksten på Jeløya, utenfor Moss, foregikk i/på/ved fjorden. I flere generasjoner har familien hatt tilhold på Tronvik. Tradisjoner med seiling, fiske og båt interessert ble arvet og gjort til sitt eget. Familien har i tillegg hatt sterk tilknytning til Gullholmen rett utenfor Jeløya. Der lærte man tidlig å respektere fjorden og været. Til Gullholmen ble første RIB oppdrag gjennomført i ung alder og gnisten ble tent!

Interessen for fjorden og havet førte videre til seilingen. Regattaseiling, tur-seiling og eventyr langs norskekysten som mannskap, skipper og instruktør. Alle opplevelsene har gitt bred erfaring med aktiviteter på sjøen. Kombinert med obligatoriske sikkerhetskurs og kompetanse er dette grunnlaget for å jobbe på fjorden med RIB.

RIB er et fantastisk utgangspunkt for aktiviteter på fjorden. Båten i seg selv er en unik opplevelse Den kan ha 12 passasjerer om bord og med topphastighet på 50 knop! Den er svært sterk og har i tillegg svært god akselerasjon.

Interessen for Oslofjordens historie er levende, hver dag kan man lære nye fakta, vandrehistorier og skrøner. Vår jobb er å formidle dette på en underholdene måte underveis. RIB er ikke bare fart og spenning, men spenning i historiene som er knyttet til fjorden. Utallige hendelser, skrevne og uskrevne får vi tak i og kan dele videre til gjestene om bord.

Black Beauty – LG 7915

RIB båten heter Black Beauty og kalles Silkesvarten. For dem av dere som har sett filmen, så kjenner dere hovedrollens livshistorie med de ulike fasene. De gode og de utfordrende. En kan si at BB er Nicolai sin hest og nå er hun der hun skal være. På sin blåe eng i Oslofjorden. Etter de nyeste oppgraderingene er hun nå i den beste stand siden fødselen, faktisk bedre.

Båten er registrert som arbeidsbåt og er spesialbygget i Fagerstrand til å være event RIB. Hun er en av fire båter av typen Ribtech 930. Skroget er fra Gozzi og pontonger spesialaget i England. Om bord er det en Volvo Penta D6-400 5,5 liter som står for kraften. Motoren er svært sterk og er av de mest energieffektive løsningene som er å få tak i til denne typen båt.


Velkommen om bord!

Klar for eventyr?

Her kan du sende inn din forespørsel

Navn:
Telefonnummer:
E-post: *
Firmanavn:
Anledning:
Ønsker for tur:
Kommentar: